De populaire zoekwoorden Google voor jou

Populaire zoekwoorden Google kunt u vinden in Google.trends.com. Maar welke zoekwoorden zijn dit? De zoekresultaten in Google zijn enorm en droomt ervan om hoog in de lijst te staan, maar helaas is dat nog niet het geval. Waar ligt dat aan?

Zoekwoorden Google Factor

Een van de belangrijkste factoren van jouw positie in Google zijn de zoekwoorden die de gebruikers invullen. Je moet dus gaan kijken welke woorden geschikt zijn voor jouw website en stel je in zodat gebruikers jou makkelijker kunnen vinden.

Populaire zoektermen Google trends.com video

Stel je voor, je hebt een bedrijf die websites maakt. Dan denk je in eerste instantie dat ‘’website laten maken’’ de ideale zoekwoorden zijn naar jouw bedrijf. Maar zo makkelijk werkt dat niet. Jij bent namelijk niet de enige die die zoekwoorden gebruikt, maar waarschijnlijk een van de zoveel duizend. Daarom is het belangrijk dat je je zoekwoorden zo instelt, dat ze gedetailleerder zijn en eerder naar exact jouw bedrijf toe leiden.
Hoe vind je de populaire zoekwoorden in Google waarvoor u snel kunt ranken? Bekijk de video hierboven, daarin wordt exact uitgelegd dat je een “niche” moet vinden. Een niche dat nog vrij nieuw is (bijvoorbeeld de CBN markt) kan je snel voor ranken.

Stap voor stap de populaire zoekwoorden vinden in Google.

Hoe ga je dit aanpakken? Ga op onderzoek. Bekijk welke zoekwoorden in jouw branche populair zijn en welke allemaal al gebruikt worden. Op basis hiervan pas je de zoekwoorden aan. Maak ze zo dat ze bij jouw bedrijf passen. Je kunt bijvoorbeeld de naam van je bedrijf terug laten komen in je zoekwoorden. Hierdoor ben je al een stuk beter vindbaar. Daarnaast is het belangrijk om je SEO instellingen van Google goed in te stellen, waardoor je bepaalde tekst kunt neerzetten die de mensen zien zodra ze naar jouw bedrijf zoeken. Deze tekst is heel belangrijk, het bepaald namelijk hoe goed jij vindbaar bent. Verwerk altijd originele zoekwoorden in de zinnen die gebruikers zien bij het zoeken van jouw bedrijf. Door hier een verband in te leggen ben je al beter vindbaar.

Zoekwoorden suggestie tools

Als je hulp wil hebben bij het verbeteren van jouw zoekwoorden, dan kun je ook verschillende tools gebruiken. Denk hierbij aan WordTracker of SEO Book Keyword Suggestion. Daarnaast kun je je zoekwoorden invullen via de Google Adwords keyword tool.

Wordtracker.com voor de populaire zoekwoorden

Het is ook nog wel eens nuttig om regelmatig op Google Trends te kijken wat de nieuwste zoektrends zijn. Je kunt ook zien welke zoekwoorden gebruikers invullen om bij hun gewenste resultaat uit te komen.

Kortom, zoekwoorden zijn bepalend voor jouw online succes. Jij wil graag gevonden worden om meer klanten te genereren. Zorg ervoor dat je dus altijd je zoekwoorden goed hebt ingesteld en controleer regelmatig de Google Trends om te kijken over er in jouw branche nog wat veranderd is op het gebied van populaire zoekwoorden in Google.

Website bezoekers van populaire zoektermen converteren naar klanten.

Nadat je ervoor verzorgt heb dat alle bezoekers op jouw website komen is het belangrijk dat je deze bezoekers converteert naar klanten. Heel vaak komt hier het sommetje van Costumer Acquisition Cost ten voren omdat het belangrijk is om te weten hoeveel 1 klant jou kost. Wanneer je dit weet kan je je SEO en SEA schalen zodat je jouw website zo snel mogelijk kan laten groeien. Want JA, SEA helpt met jouw SEO ranking!.

Recommended Posts