Skip to content

XESUS Partner Programma

Het XESUS Partner Programma is een Affiliate programma waarmee ondernemers en ZZP’ers geld kunnen verdienen op basis van commissie.

Hoe werkt het XESUS Partner Programma precies?

XESUS is altijd op zoek naar ondernemers die hun online vindbaarheid willen verbeteren. Sommige ondernemers hebben echter nog nooit van het concept SEO gehoord, daarom is het belangrijk dat wij in contact worden gebracht met deze ondernemers.

Dit is hoe het werkt:

U wordt uitbetaald wanneer u warme leads aan ons levert. Deze warme leads kunt u op 2 manieren aan ons leveren. Wanneer u al XESUS Partner bent geworden kunt u ons via het portaal de contactgegevens van de warme leads sturen met daarbij de dag en het tijdstip van de benadering. Indien er enig contact is geweest, telefonisch of via de mail, dan verwachten wij dit ook te ontvangen. De lead moet zich inschrijven voor een DEMO.

Dit zijn de vereisten waaraan de klant moet voldoen.

1. Het moet een bedrijf zijn (eenmanszaak minimaal)

2. Telefoonnummer

3. Adresgegevens,

4. Voornaam en achternaam

5. BTW of KVK nummer om te controleren of ze professioneel zijn

6 Tijdstip en datum voor de DEMO afspraak.

De 2de manier om voor ons een lead te generen is door middel van de Opt-in formulier.
U ontvangt van ons een link met een opt-in formulier. Deze pagina kunt u gebruiken om online verkeer naar toe te sturen of om de klant dit te laten invullen. Wanneer het formulier is ingevuld zullen wij de klant opbellen om de DEMO in te plannen.
De vereiste van de lead komt naar voren in het opt-in formulier.

Wat houdt de DEMO in?

Tijdens de demo leggen wij uit hoe wij de website van de klant hoger in Google zullen brengen. Wij analyseren hun website, hun branche en de resultaat mogelijkheden. Daarna geven wij hun een gratis stappenplan waarin wij uitleggen wat ze moeten doen om dit te behalen. Wij kunnen dit voor hun doen of zij kunnen dit zelf doen.

Vergoeding:

Als eerste zullen wij een proefperiode hanteren van 2 weken waarin de aangeleverde lead geanalyseerd zal worden of de lead eerlijk is gegenereerd. Wanneer dit daadwerkelijk zo is zullen wij de commissie uitbetalen binnen 2 weken. De vergoeden per lead zullen besproken worden wanneer u zich aanmeldt voor ons XESUS Partner Programma. Klik hier